TVOJE NAROČILO JE ODDANO POSEBNA PONUDBA IZDAJA RAČUNA

{{customer_first_name}}, Si pripravljen imeti najsrečnejšega psa na svetu?

Dodajte še eno vrečo suhe pasje hrano z govedino k vašemu naročilu in prihranite dodatnih €5.00 pri vsakemu naročilu! Ne rabite skrbeti za stroške pošiljanja, ker vam bomo dodatno naročilo k pošiljki dostavili brez dodatne poštnine.

Že več kot 1.000 uporabnikov nam zaupa…
Tudi vam zagotavljamo zadovoljstvo!
lastnik srečnega višavskega terierja
Nov 15, 2020

Če bi lahko začel od začetka, bi že takoj kupoval samo to hrano za našo kužiko. Je precej boljša od katere koli druge pasje hrane, in nehalo ji je uhajati. Zelo dobro. Naša terierka je srečnejša kot kadarkoli prej.

Rocky
Jan 14, 2021

To hrano že dolgo dajem svojemu psu in smo zelo zadovoljni. Rocky je 2,5-let star zdrav pes. Njegove tačke niso rdeče in ne praska se več. Do zdaj nismo imeli niti enega klopa. Ali je to odvisno od prehrane ali ne, ne morem vedeti, toda na ta način mi ni treba kupovati kemikalij za odganjanje klopov.

Marija Kočevar
May 09, 2021

Z izdelkom, embalažo in dostavo sem zadovoljna. Moj pes uživa v hranjenju. Dober občutek je, da mu lahko dam kakovostno hrano.

Martina
Mar 17, 2021

Absolutno dobra izbira, moj Yorkie jo ima rad. Z izdelkom in dostavo sem popolnoma zadovoljna. Velikost in kakovost briketov sta odlična! Zelo priporočam.

Si najboljši prijatelj svojega psa in tvoje mesto je njegov/njen dom! Osrečite ga/jo!
  • večje veselje do življenja: to zagotavlja hitra prebavljivost – jetra in ledvice niso obremenjene z neuporabnimi snovmi
  • briljantno sijoča dlaka: za to so zaslužni dragoceni vitamini v predmešanici in čistost sestavin, ki jih uporabljamo
  • ni nezdružljivosti ali alergij: zaradi naravne, zdrave sestave CricksyDog hrano pasje telo dobro prenaša, nezdružljivosti so zelo redke. Presnova ni obremenjena z denaturiranimi snovmi, ki so lahko prisotne v običajni pasji hrani.
  • večja mišična masa: visoko kakovostni proteini iz svežega mesa takoj in trajno spodbujajo rast mišic. Naša Juliet prehrana ne vsebuje izvlečkov rastlinskih beljakovin, skoraj 42% uporabljenih sestavin je rdeče meso – skoraj dvakrat več kot povprečno kakovostna hrana za pse.
Za svojimi izdelki stojimo z vsem srcem
Če vaš pes z našim izdelkom ni zadovoljen, nam ga vrnite v roku 14 dni in vrnili vam bomo kupnino!
100% pasja garancija

Če vaš pes z našim izdelkom ni zadovoljen, nam ga vrnite v roku 14 dni in vrnili vam bomo kupnino!

Hitra dostava

Vaš paket bo dostavni službi predan isti dan, kot boste oddali naročilo, da bo do vas prispel v roku 2 delovnih dni!

Zagotovljena 100% naravnost

V naši hrani ni nobenih nevarnih kemikalij ali drugih dodatkov.

Hitra podpora strankam

Če imate kakršnokoli vprašanje, vam bo naša ekipa odgovorila najkasneje v nekaj urah.

Posebna priložnost: izkoristi to posebno ponudbo zdaj, preden zmanjka časa. To je ekskluzivna ponudba, ki je ne boš našel nikjer drugje na spletu!