Danes vam ekipa CricksyDog prinaša zelo pomembno temo: Kako zaščititi naše štirinožne prijatelje na silvestrovo? Vemo, da je to obdobje lahko polno izzivov za naše pse. Zbrali smo za vas pet ključnih nasvetov, da boste lahko preživeli ta večer veselo in brez skrbi!

  1. Varno Okolje: Na silvestrovo noč zagotovite svojemu psu mirno in tiho zavetje. Prostor, ki ga pozna in kjer ga ne bodo motili hrup ognjemetov, je idealen. Mehka postelja, najljubše igrače in nekaj poslastic CricksyDog lahko pomagajo pomiriti ga.
  2. Zvočna Izolacija: Poskusite zmanjšati zunanji hrup! Zaprite okna in zavese ali vklopite glasbo ali televizijo, da odvrnete njegovo pozornost od hrupa.
  3. Na Kratkem Povodcu: Če morate iti ven s svojim psom, ga vedno držite na kratkem povodcu! Nepričakovani zvoki in luči ga lahko prestrašijo, kar lahko privede do pobega. Varna, dobro vidna povodec in ovratnica so nujni v tem obdobju.
  4. Identifikacija: Vedno poskrbite, da ima vaš pes na sebi identifikacijsko oznako s telefonsko številko. Če se izgubi, boste imeli večjo možnost, da ga najdete. Ne pozabite tudi posodobiti podatkov o čipu!
  5. Mir in Skrb: Najpomembnejše je, da psu zagotovite mirno in podporno okolje. Veliko božanja, pohval in poslastic CricksyDog bodo pomagale umiriti ga. Zapomnite si, vaš mir se prav tako prenaša nanj!

Dragi Lastniki Psov, želimo vam čudovito, mirno silvestrovo noč! Skrbite za svoje ljubljene štirinožne prijatelje in se spomnite, CricksyDog je vedno z vami v tem posebnem trenutku. Srečno Novo Leto vam želi ekipa CricksyDog!

Mogoče bi vas zanimali tudi naslednji izdelki:

Independently verified
504 reviews