Danes vam ekipa CricksyDog prinaša zelo pomembno temo: Kako zaščititi naše štirinožne prijatelje na silvestrovo? Vemo, da je to obdobje lahko polno izzivov za naše pse. Zbrali smo za vas pet ključnih nasvetov, da boste lahko preživeli ta večer veselo in brez skrbi!

  1. Varno Okolje: Na silvestrovo noč zagotovite svojemu psu mirno in tiho zavetje. Prostor, ki ga pozna in kjer ga ne bodo motili hrup ognjemetov, je idealen. Mehka postelja, najljubše igrače in nekaj poslastic CricksyDog lahko pomagajo pomiriti ga.
  2. Zvočna Izolacija: Poskusite zmanjšati zunanji hrup! Zaprite okna in zavese ali vklopite glasbo ali televizijo, da odvrnete njegovo pozornost od hrupa.
  3. Na Kratkem Povodcu: Če morate iti ven s svojim psom, ga vedno držite na kratkem povodcu! Nepričakovani zvoki in luči ga lahko prestrašijo, kar lahko privede do pobega. Varna, dobro vidna povodec in ovratnica so nujni v tem obdobju.
  4. Identifikacija: Vedno poskrbite, da ima vaš pes na sebi identifikacijsko oznako s telefonsko številko. Če se izgubi, boste imeli večjo možnost, da ga najdete. Ne pozabite tudi posodobiti podatkov o čipu!
  5. Mir in Skrb: Najpomembnejše je, da psu zagotovite mirno in podporno okolje. Veliko božanja, pohval in poslastic CricksyDog bodo pomagale umiriti ga. Zapomnite si, vaš mir se prav tako prenaša nanj!

Dragi Lastniki Psov, želimo vam čudovito, mirno silvestrovo noč! Skrbite za svoje ljubljene štirinožne prijatelje in se spomnite, CricksyDog je vedno z vami v tem posebnem trenutku. Srečno Novo Leto vam želi ekipa CricksyDog!

Mogoče bi vas zanimali tudi naslednji izdelki:

5 Preprostih in Osvježilnih Receptov za Vašega Psa poleti

5 Preprostih in Osvježilnih Receptov za Vašega Psa poleti

V poletni vročini osvežilne priboljške ne potrebujemo samo mi, temveč tudi naši štirinožni ljubljenčki. S sledečimi preprostimi in osvežilnimi prigrizki in sladoledi lahko razveselite svojega psa. Ti recepti niso le okusni, ampak tudi zdravi in zagotovo bodo...

read more
Pomoč, želim na počitnice! Kaj naj naredim s svojim psom?

Pomoč, želim na počitnice! Kaj naj naredim s svojim psom?

Ko končno pride težko pričakovan čas počitnic, se vsi pripravljajo z navdušenjem. Vendar pa ta trenutek za lastnike psov lahko prinese tudi skrbi, saj se postavlja vprašanje: kaj naj naredimo z našim ljubljenčkom, medtem ko smo odsotni? Čeprav bi mnogi radi vzeli...

read more
Alison, 6-letna mešanka z vizslo, je močno shujšala

Alison, 6-letna mešanka z vizslo, je močno shujšala

Spraševalec: Že več kot dve leti naročam lososovo hrano pri vas. Alison je v zadnjem mesecu močno shujšala, čeprav dobi enako količino hrane. Je športen pes, zato nikoli ni bila debela, vendar so zdaj njena rebra vidna. Njeno blato je v redu in zdi se, da je dobre...

read more
Independently verified
567 reviews