POGOJI DOSTAVE IN PLAČILA

Hitra dostava

Vsa naročila oddana do 12:00 bodo zagotovo dostavljena v roku 1-2 delovnih dni!

Natančno pakiranje

Z vsakim paketom ravnamo, kot da je naš! Skrbimo, da je paket varen, dokler ne pride do tebe.

Brezplačna dostava na dom

Ne glede na količino in vrednost vam vse pakete brezplačno dostavimo na dom. Vseeno je ali kupite 1 kg pasje hrane ali 20 kg. V vsakem primeru jo dostavimo BREZPLAČNO.

DOSTAVA NA DOM ZNOTRAJ DRŽAVE!

Izdelki iz naše spletne strani bodo dostavljeni v največ 5 dneh od dneva naročila po izbranem načinu dostave. Ne moremo prevzemati odgovornosti za kakršnokoli zamudo pri dostavi našega logističnega partnerja. Dostavo lahko naročiš na delovno mesto ali na dom v delovnih dneh med 9:00 in 17:00 uro.

Priporočamo, da navedeš naslov za dostavo, kjer te bo našel naš dostavljavec med 9:00 in 17:00 uro. Če se odločiš za plačilo po povzetju, poskrbi, da imaš potreben znesek za plačilo izdelka. Med postopkom naročanja lahko v komentar vneseš podatke o možnosti dostave (npr. zvonec, vratar, ime zastopnika, itd). Če imaš kakršnekoli težave z dostavo, prosim pokliči službo za stranke našega logističnega partnerja, kjer lahko dobiš natančne informacije s kodo za sledenje, ki si jo dobil v potrditvenem sporočilu.

Tvoj paket bo vedno dostavljen na dom ali na DPD, UPS & GLS prevzemno mesto. Stroški dostave znašajo €0 (za DPD, UPS & GLS prevzemna mesta) ali €0 (za dostavo na dom). Ne glede na količino in vrednost vam vse pakete brezplačno dostavimo na dom.

PLAČILO DOSTAVLJAVCU Z GOTOVINO ALI S KREDITNO KARTICO (POTRDILO O PLAČILU)

Vrednost naročila plačaš DPD, UPS & GLS dostavljavcu. Nato boš prejel potrdilo o prejemu paketa in potrdilo o plačilu. V primeru DPD, UPS & GLS prevzemnih točk, lahko plačaš paket pri DPD, UPS & GLS pogodbenih partnerjih.

PLAČILO Z STRIPE

Če izbereš to možnost, bo tvoje plačilo izvedeno prek priznanega mednarodnega varnega plačilnega sistema Stripe z vsemi potrebnimi overitvami, kjer lahko plačuješ s karticami Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro in American Express, primernimi za spletna plačila.

IMAŠ KAKŠNO VPRAŠANJE?

Kontaktiraj nas:

E-mail: zdravo@cricksydog.si

Independently verified
549 reviews