GARANCIJA

30-dnevna garancija vračila denarja

Če imaš kakršnokoli pritožbo, nas pokliči v roku 30 dni od nakupa in vrnili ti bomo celotno kupnino. Povrnili ti bomo tudi stroške dostave!

Varni načini plačila

Na spletu lahko varno plačuješ prek vmesnika OTP SimplePay. V primeru plačila po povzetju, lahko pri dostavljavcu plačaš z gotovino, v mnogih primerih pa tudi s kreditno kartico.

100% naravno

Naši izdelki ne vsebujejo škodljivih kemikalij in neželenih sestavin!

SPLOŠNA GARANCIJA

Verjamemo, da imajo v 21. stoletju pravico do obstoja zgolj izvrstni izdelki in se zato zavzemamo za kakovost. Ponujamo 100% garancijo na vsak nakup, kljub kakršnimkoli težavam. S tem želimo, da lahko popolnoma brez tveganja preizkusiš in uporabiš naše izdelke, da bo rešitev CricksyDog za bolj zdrav in varen način življenja postala širše znana.

NAPAKA V STORITVI

Če je napaka v storitvi (če nisi prejel izdelka, katerega si naročil), lahko izdelek, ki si ga prejel, obdržiš ali izdelek, ki si ga prvotno naročil, zamenjaš za vrednost kupnine. Stroške vračila in nadomestne dostave krije spletna trgovina cricksydog.si.

DODATNE INFORMACIJE

Ponujamo 6-mesečno garancijo za vso dodatno opremo, ki jo distribuiramo. V nekaterih primerih lahko začasno primanjkuje izdelkov, za kar ne moremo prevzeti odgovornosti! Naložene slike so zgolj za ponazoritev!

KAJ NI ZAJETO V GARANCIJO?

Pogodbena garancija ne krije škode, ki je posledica pomanjkanja vzdrževanja, nepooblaščenega posega, spremembe, zlorabe, škode ali nepooblaščenih popravil. Garancija med drugim ne zajema naslednjih napak ali poškodb:

  • napak in poškodb, ki so posledica nepravilne ali nenavadne uporabe izdelka;
  • napak in poškodb, ki so posledica zlorab, nesreč ali malomarnosti;
  • napak ali poškodb, ki so posledica neustreznega preizkušanja, uporabe, vzdrževanja, zagona, spreminjanja;
  • napak in poškodb zaradi vlage, tekočine ali razlite hrane;
  • prask ali drugih poškodb na površini naprave, med pravilno uporabo,
  • za obrabljene dele med rednim vzdrževanjem ali pravilno uporabo.

IMAŠ KAKŠNO VPRAŠANJE?

Kontaktiraj nas:

E-Mail: zdravo@cricksydog.si
Telefon: +36303599642

Independently verified
549 reviews