Zimski meseci predstavljajo izziv za zdravje kože in dlake naših psov. Tako kot nas lahko vpliva hladen, suh zrak, lahko vpliva tudi na naše štirinožne prijatelje. V tem obdobju je izjemno pomembno, da jim zagotovimo ustrezno nego kože.

Seveda, pozimi je treba posebno pozornost nameniti tačkam in nosu psov, ki so lahko še posebej občutljivi na mraz in sol. Naš balzam Chloé, kot zaščitni balzam za tačke in nos, je bil posebej razvit za ta namen. Ta izdelek ne samo ščiti pred mrazom, ampak tudi neguje in vlaži občutljiva področja, kot so tačke in nos. Redna uporaba balzama pomaga preprečevati razpoke in zmanjšuje tveganje za draženje, s čimer zagotavlja udobne in brezbolečine sprehode v zimskem času.

Nega dlake je prav tako ključnega pomena v zimskem obdobju. Naš šampon za pse Chloé Shine je bil posebej zasnovan za ohranjanje naravnega sijaja in zdravja dlake, tudi v najtežjih zimskih mesecih. Ta šampon ne samo čisti, ampak tudi neguje dlako, zagotavlja njen sijaj in mehkobo.

Po drugi strani je naš šampon Chloé Sensitive posebej razvit za pse z občutljivo kožo in mladičke. Ta šampon nežno čisti, hkrati pa ohranja naravno ravnovesje kože, da se izogne draženju in suhosti, ki sta pogosta problema v zimskem času.

Pomembno je poudariti, da je treba pozimi kopanje načrtovati po sprehodu. Tako se izognemo, da bi našega ljubljenčka vzeli ven z mokro dlako, kar bi lahko privedlo do prehlada. Zato vedno poskrbite, da je pes po kopanju popolnoma suh, preden ga spet spustite ven.

Sklenemo lahko, da zima ni samo čas mraza in snega, ampak je posebno obdobje v življenju naših štirinožnih prijateljev. Pravilna nega njihove kože in dlake, posebna zaščita tačk in nosu, kot tudi pravilno načrtovanje kopanja prispevajo k njihovemu zdravju in dobremu počutju v tem letnem času. Balzam Chloé, šampon Chloé Shine in Chloé Sensitive so odlična izbira za zagotavljanje te nege.

Mogoče bi vas zanimali tudi naslednji izdelki:

Independently verified
549 reviews