Ekipa CricksyDog je vedno bila zavezana k pripravi najboljše pasje hrane in priboljškov. V tem procesu pa ima ključno vlogo en član naše ekipe: Teo, mladiček. Že tri leta je Teo glavni preizkuševalec in okuševalec CricksyDog, ki nam pomaga zagotoviti, da naši izdelki nudijo najboljšo možno kakovost za pse.

Ravno 3 leta je minilo, odkar je Teo prejel prvo naročilo CricksyDog. Ob tej priložnosti sem se spomnil, da bi delil našo osebno zgodbo o CricksyDog.

 

Kdo je Teo?

Teo je 3,5 leta star črni mešanec, ki tehta 13 kilogramov in je srednje velik. Je energičen, mlad pes, ki je radoveden in vedno pripravljen ukrepati v vsaki situaciji. Posvojili smo ga iz zavetišča, ko je bil še mladiček, in od takrat živi srečno življenje. Ko smo želeli preiti z mladičke hrane na hrano za odrasle pse, smo naleteli na CricksyDog. Ostalo pa je, kot pravijo, zgodovina!

 

Dnevna rutina

Teov dan se začne zgodaj zjutraj s sprehodom po okolici, nato pa dobi svojo hrano Ted Hipoalergeni Jagnječji obrok. Dnevno dobi 230 gramov hrane, razdeljeno na dva obroka: zajtrk in večerjo. Razdelitev obrokov ima številne prednosti. Najprej pomaga vzdrževati energijo psa čez dan, saj ne prebavlja velike količine hrane naenkrat. Drugič, manjši, pogostejši obroki zmanjšujejo tveganje za želodčne težave in požrešnost, kar je bilo značilno tudi za Tea.

Obroki vedno sledijo sprehodu, da se izognemo nevarnosti zvijanja želodca. Jutranji sprehod je kratek, saj niti Teo niti lastnik nista jutranja tipa. Popoldanski in večerni sprehodi pa lahko trajajo 3-5 ur. Seveda so dnevi, ko se odpravimo samo na krajši zdravstveni sprehod, saj je počitek prav tako potreben.

Teo je eden tistih psov, ki potrebujejo več kot le fizično utrujenost, zato so sprehodi pogosto prepleteni z nalogami in učenjem novih trikov. Med temi sprehodi Tea spremlja tudi priboljšek Trainy z lososom in rižem. Tako z ustrezno motivacijo lažje osvoji nove naloge.

 

Naročila CricksyDog

Dostavljavec vsakih 6 tednov potrka na Teova vrata z naročilom CricksyDog. Poleg 10 kg suhe hrane paket vedno vsebuje 6 konzerv Ely. (To spreminjamo pri vsakem naročilu, da poskusimo različne okuse.) En obrok na teden je konzerva, kar je za psa posebno doživetje, ki ga vedno nestrpno pričakuje.

V paketu je tudi Mr. Easy omaka, ki jo Teo dobi na več načinov. To je posebna poslastica, ki jo včasih prelijemo čez hrano, drugič pa jo ponudimo na tako imenovani „lizalni posodi“, da je obrok še bolj zabaven.

Seveda ne sme manjkati tudi najpomembnejši del naročila (po Teovem mnenju): priboljški. Trainy priboljške uporabljamo za sprehode in naloge, medtem ko Friky piškote in Denty čistila za zobe prihranimo za posebne priložnosti. Takšne priložnosti so na primer obiski gostov ali obiski restavracij in kavarn.

 

„Delovni pes“

Teo redno hodi na delo z lastnikom, da nadzoruje delo. Njegova prisotnost v pisarni ne le izboljša razpoloženje, ampak zagotavlja tudi, da so vsi novi izdelki temeljito preizkušeni, saj je on prvi, ki preizkusi nove okuse. S Teovo pomočjo smo prepričani, da vsi naši izdelki dosegajo najvišjo kakovost in da vsak grižljaj prinaša veselje psom.

Med drugim se na podlagi njegovega navdušenja in povratnih informacij odločimo, kateri izdelek bo postal najnovejši izmed kandidatov. Teova zvestoba in strokovnost sta nepogrešljiva dela naše ekipe in ponosni smo, da je on glavni okuševalec CricksyDog.

Mogoče bi vas zanimali tudi naslednji izdelki:

Independently verified
549 reviews