Kdaj in kako ponovno naročiti?

Najbolj smo zadovoljni, če se naša pasja hrana izkaže kot dobra izbira za vašega psa in jo le-ta z veseljem vsak dan uživa.

Če berete ta članek, ste verjetno eden tistih zavednih lastnikov psov, ki so radi popolnoma prepričani, da ima vaš hišni ljubljenček doma dovolj hrane in zagotovo ne bo stradal.

Vedno naročite pravočasno

Da bi preprečili, da bi vaš pes ostal brez hrane, priporočamo, da hrano za svojega psa naročite pravočasno. Ne skrbite, vedno imamo dovolj zalog, če pa bi kdaj slučajno kaj primanjkovalo, bomo pravočasno obvestili vse naše stranke.

Naše mnenje je, da bi morali novo naročilo oddati, ko imate doma približno še za en teden pasje hrane. Ne glede na to, kako hitri smo, morate upoštevati tudi obdelavo naročila, pripravo, pakiranje in čas dostave.

Na splošno lahko vsa naročila običajno obdelamo v 1-2 delovnih dneh. Vendar menimo, da je bolje, da naročila ne pošljete v zadnjem trenutku. Bolje je, da imate doma še vsaj za 1-2 dni pasje hrane, kot pa da je sploh nimate več, in če pride do zamude pri dostavi, vam ne bo treba teči v prvo trgovino, da bi kupili drugo hrano za pse.

Lahko izberete tudi CricksyDog naročnino

Če že veste, za približno Koliko časa zadostuje ena vreča pasje hrane za vašega psa, boste morda premislili o naši naročnini, da boste lahko prepričani, da bo vaš pes hrano vedno prejel pravočasno in vam ne bo treba temu namenjati nobene posebne pozornosti.

Kako lahko ponovno naročite po prvem naročilu?

Seveda lahko enako kot pri prvem naročilu na naši spletni strani, enako naredite tudi z drugim naročilom, ne glede na to, ali ste registrirani ali ne. Vendar priporočamo možnost registracije, saj vam ne bo potrebno vsakič izpolnjevati svojih podatkov, prav tako pa se boste lahko ozrli na vsa prejšnji naročila.

Ker ste s prvim naročilom samodejno vneseni v naš sistem, lahko v nekaj minutah oddate ponovno naročilo po telefonu, e-pošti ali celo na Facebooku!

Lahko ste prepričani, da vam bodo sodelavci pri ponovnem naročilu z veseljem pomagali in se potrudili, da bo vaše naročilo izpolnjeno tako hitro, kot smo to storili prvič.

Morda bi vas zanimali tudi sledeči članki:

CricksyDog vodnik za izbiro okusa

CricksyDog vodnik za izbiro okusa

Čeprav lastniki največkrat delujejo zgolj pod vplivom dobrih namenov in se jim njihov pes smili, ker mora ves čas jesti enako hrano, je odgovor na vprašanj “Ali vaš pes res potrebuje spremembo okusa?” jasen. Odgovor je kratek: ne. Vam bomo poskusili razložiti in...

read more
CricksyDog vodnik za doziranje pasje hrane

CricksyDog vodnik za doziranje pasje hrane

Če že imate pri sebi pasjo hrano in komaj čakate na prvo hranjenje, potem ostaja le eno vprašanje: Koliko te pasje hrane ponuditi vašemu psu vsak dan? Vprašanje je, čeprav se zdi preprosto, še vedno odvisno od številnih dejavnikov. Smernice za dnevno hranjenje najdete...

read more
CricksyDog vodnik za spremembo prehrane

CricksyDog vodnik za spremembo prehrane

Pri uvajanju nove hrane je navajanje zelo pomembno. Zakaj? Konec koncev, če je vaš pes že dolgo jedel isto hrano, se je njegovo telo tega že navadilo. Prebava se je že prilagodila tej hrani, zato lahko tudi čar novosti in veselja zlahka postane resna skrb. Če svojega...

read more
Independently verified
527 reviews