CricksyDog popust za vzreditelje

Brezskrbno srečno življenje za ves trop

S popustom

Če sodelujete v našem vzrejnem programu, lahko kupujete z 22% popustom na vse naše izdelke v naši spletni trgovini!

Lahko se kadarkoli izpišete

Nimamo omejitev. Naš vzrejni program lahko kadar koli zapustite. Preprosto nam pišite ali nas kontaktirajte po telefonu. 0% zavezujoče!

Prilagodljiv

Brezplačna dostava na dom in zagotovljen 22% dodatni popust. Če imate kakršnakoli vprašanja, vam bo pomagal osebni svetovalec!

Poglejmo, kako se razlikuje od navadne naročnine

Če imate psarno in se resno ukvarjate z vzrejo psov, je več kot verjetno, da bodo imeli vaši psi izračunano mesečno porabo hrane. Želimo vam pomagati zmanjšati te stroške.

Ni vam potrebno naročiti osnovne količine. Če želite, jo lahko zahtevate mesečno in celo plačate s kreditno kartico.

Osebni svetovalec

Ne želimo, da bi imeli težave pri hranjenju svojih psov, zato bomo poskrbeli za osebni stik z vsakim od naših pogodbenih partnerjev! Imate vprašanja o hranjenju? Odgovorili bomo takoj! Ali želite spremeniti naročilo? Rešeno! Bi radi poskusili druge okuse? Ni problema!

Naš CricksyDog svetovalec vam bo na voljo tako po zasebni e-pošti kot po zasebnem telefonu. To skrajšalo naš odzivni čas. Vsa vprašanja boste lahko zastavili proizvajalcu takoj!

Od malih, do velikih

Kot večina podjetij tudi mi z veseljem oddamo veliko naročilo. A naš cilj ni nikogar izključiti samo zato, ker ima majhno psarno ali ker se je šele začel ukvarjati z vzrejo. Pomembno je, da smo sposobni podpirati vzreditelje! Pošljite nam e-pošto, ne glede na to, če šele začenjate ali če potrebujete več sto evrov pasje hrane na mesec!

Naš najpomembnejši pogoj je, da že imate registrirano psarno (ali pa je vsaj v procesu registracije) in da ste zavezani k dobremu počutju vaših psov ter njihovi pravilni vzgoji in vzreji.

Izjemni popusti

Čeprav gledano s strani stroškov damo 22 % popust na celotno nabavno ceno, ne želimo, da bi bil to za vas najbolj prepričljiv argument! Nobenega dvoma namreč ni o kakovosti naše hrane, niti o prilagodljivosti našega podjetja. Če se prijavite v naš vzrejni program, ste lahko prepričani, da bosta zdravje vaših psov in uspeh vaše psarne na prvem mestu!

Dobili boste vso pomoč, ki jo potrebujete, da bodo vaši psi super zdravi in da bo vaša psarna zaslovela daleč naokoli!

Imeli boste priložnost, da se pridružite našemu Facebook klubu vzrediteljev, se vpišete na naš e-poštni seznam in z nami celo napišete članek za bralce. Tako vas bo spoznalo znatno več lastnikov psov in bodočih psov kot kdaj koli prej!

Prijavnica

Če vas zanima popust za vzreditelje, izpolnite spodnji obrazec za prijavo. Odgovorili vam bomo v največ 1 dnevu.

Če želite ločeno poslati še e-pošto, lahko to seveda storite zdaj (naš e-naslov: zdravo@cricksydog.si)

Pogosta vprašanja

#1: Ali bo moj popust vedno veljaven?

Da, vaš 22 % popust bo vedno veljaven. Dokler ste v našem vzrejnem programu, je to vaša pravica.

#2: Kako lahko prekličem popust za vzreditelje?

Popust lahko kadarkoli prekličete. Nimamo nobenih omejitev! Vse kar morate storiti je, da nam pošljete e-pošto ali nas pokličete, če želite preklicati popust.

#3: Ali je možno naročiti pasjo hrano za paketne točke?

Seveda!

#4: Ali lahko vsakič plačam po povzetju?

Seveda! Plačate lahko s kartico in gotovino pri kateremkoli kurirju.

#5: Ali lahko občasno dostavite paket na drug naslov?

Seveda! Prosimo, da nas vnaprej obvestite, da se lahko pripravimo na spremembo. Lahko pa to nastavite sami na svoji strani profila.

#6: Ali lahko imam naročnino?

Seveda! Vsaka psarna, ki se prijavi pri nas, ima osebnega svetovalca, ki vam bo pomagal urediti vse zadeve. Lahko pa zahtevate, da vam samodejno pošiljamo vašo hrano vsake 3, 4 tedne ali v intervalih po vaši izbiri.

#7: Ali je mogoče znesek naročil samodejno poravnati s spletnim plačilom?

Seveda! Ko oddate naročilo, lahko omogočite samodejno spletno plačilo, ki v določenih intervalih avtomatsko odšteje ceno vaše naročnine z vašega računa. Tako vam ni treba več skrbeti za to. Samo prevzeti morate svoj paket! 🙂 In če prekličete naročnino po tem, ko jo je bilo plačilo že trgano z vašega računa, ne skrbite. Kupnino vam bomo povrnili. Prav tako bodo ob prekinitvi vaše naročnine prekinjena tudi samodejna plačila, ki jih trgamo z vašega računa! Za to bomo poskrbeli mi!

#8: Boste imeli vedno na voljo dovolj zaloge?

Seveda! Poleg tega, da smo družinsko podjetje, smo zavezani kontinuiteti in dosledni visoki kakovosti!

#9: Ali lahko popust vzreditelja izkoristijo samo uradno certificirane psarne?

Večinoma ja! Poleg tega, da ne želimo nikogar izključiti iz našega programa, se zavzemamo za zakonsko urejeno vzrejo. Pomembno je, da lahko dokažete obstoj svoje psarne in da lahko dokažete njeno kakovost.

#10: Pravkar sem ustanovil psarno. Ali se lahko prijavim?

Seveda! Tudi mi smo začeli šele pred nekaj leti, točno vemo, kako težak je lahko vsak začetek. Zato se trudimo tudi podpreti tudi psarne, ki so šele na začetku. Ne glede na to, morate izpolnjevati naše osnovne standarde kot vsi drugi!

Independently verified
567 reviews