Oglejte si to zeleno zelenjavo, ki je varna za vašega psa! Ne pozabite nadzirati prigrizkov, ki jih hranite, saj lahko prispevajo k dnevnemu vnosu kalorij vašega psa. Ne pozabite, da lahko tudi naše odlično oblikovane priboljške in hrano vedno daste svojemu psu.

 

Brokoli

Ta zelenjava z visoko vsebnostjo vlaknin in vitamina C je odlična za serviranje v majhnih količinah kot priboljšek. Postrežemo v velikih kosih, surovo ali kuhano.

 

Brstični ohrovt

Te majhne kroglice, polne hranil in antioksidantov, so odličen prigrizek za vašega psička. Najboljši način, da svojemu psu postrežete brstični ohrovt, je tako, da ga kuhate v sopari ali v mikrovalovni pečici. Ne servirajte surovega, saj ga bo vaš pes težko prebavil.

 

Zelena

Ta hrustljava zelena zelenjava je napolnjena z vitamini A, B in C, vsebuje hranila, ki spodbujajo zdravo pasje srce in celo osvežijo dah! Zeleno narežite na koščke in pustite, da vaš pes uživa!

 

Kumare

Kumare so še posebej odlične za pse s prekomerno telesno težo, saj vsebujejo malo ali nič ogljikovih hidratov, maščob ali olj, pomagajo pa povečati raven energije. Polne so vitaminov K, C in B1 ter dodatnih hranil. Kumare so tudi odličen način za rehidracijo psa po sprehodu!

 

Stročji fižol

Z ogromno količino vlaknin in malo kalorij so te male dobrote odlične za vitaminski prigrizek! Postrezite stročji fižol sesekljan, kuhan na pari, surov ali naravnost iz pločevinke (pazite, da kupite vrsto brez natrija).

 

Grah

Grah je okusna alternativa drugim maščobnim dobrotam in je poln vitaminov, mineralov, beljakovin in vlaknin. Snežni grah, sladkorni grah in vrtni ali angleški grah so posebej odlični za vašega psa. Postrežemo sveže, zamrznjeno ali odmrznjeno za okusno in zdravo poslastico!

 

Špinača

Špinača vsebuje velike količine vitaminov A, B, C in K ter železa, antioksidante, beta-karoten in grobo krmo (odlično za spodbujanje prebavnega trakta vašega psa). Sesekljajte, kuhajte na pari in postrezite to poslastico v majhnih količinah.

Mogoče bi vas zanimali tudi naslednji izdelki:

Independently verified
549 reviews