Oglejte si to zeleno zelenjavo, ki je varna za vašega psa! Ne pozabite nadzirati prigrizkov, ki jih hranite, saj lahko prispevajo k dnevnemu vnosu kalorij vašega psa. Ne pozabite, da lahko tudi naše odlično oblikovane priboljške in hrano vedno daste svojemu psu.

 

Brokoli

Ta zelenjava z visoko vsebnostjo vlaknin in vitamina C je odlična za serviranje v majhnih količinah kot priboljšek. Postrežemo v velikih kosih, surovo ali kuhano.

 

Brstični ohrovt

Te majhne kroglice, polne hranil in antioksidantov, so odličen prigrizek za vašega psička. Najboljši način, da svojemu psu postrežete brstični ohrovt, je tako, da ga kuhate v sopari ali v mikrovalovni pečici. Ne servirajte surovega, saj ga bo vaš pes težko prebavil.

 

Zelena

Ta hrustljava zelena zelenjava je napolnjena z vitamini A, B in C, vsebuje hranila, ki spodbujajo zdravo pasje srce in celo osvežijo dah! Zeleno narežite na koščke in pustite, da vaš pes uživa!

 

Kumare

Kumare so še posebej odlične za pse s prekomerno telesno težo, saj vsebujejo malo ali nič ogljikovih hidratov, maščob ali olj, pomagajo pa povečati raven energije. Polne so vitaminov K, C in B1 ter dodatnih hranil. Kumare so tudi odličen način za rehidracijo psa po sprehodu!

 

Stročji fižol

Z ogromno količino vlaknin in malo kalorij so te male dobrote odlične za vitaminski prigrizek! Postrezite stročji fižol sesekljan, kuhan na pari, surov ali naravnost iz pločevinke (pazite, da kupite vrsto brez natrija).

 

Grah

Grah je okusna alternativa drugim maščobnim dobrotam in je poln vitaminov, mineralov, beljakovin in vlaknin. Snežni grah, sladkorni grah in vrtni ali angleški grah so posebej odlični za vašega psa. Postrežemo sveže, zamrznjeno ali odmrznjeno za okusno in zdravo poslastico!

 

Špinača

Špinača vsebuje velike količine vitaminov A, B, C in K ter železa, antioksidante, beta-karoten in grobo krmo (odlično za spodbujanje prebavnega trakta vašega psa). Sesekljajte, kuhajte na pari in postrezite to poslastico v majhnih količinah.

Mogoče bi vas zanimali tudi naslednji izdelki:

Prvi sprehod vašega mladička

Prvi sprehod vašega mladička

Prvi sprehod vašega kužka je tisti, ki bo postavil temelje za vseživljenjske skupne sprehode. Če še nikoli niste delili svojega življenja s psom, boste morda presenečeni, ko boste izvedeli, da sprehod ni naravno vedenje, ki bi ga mladiček samodejno razumel. To je...

read more
Na pomoč! Moj pes je nehal hoditi in se ne premakne

Na pomoč! Moj pes je nehal hoditi in se ne premakne

Ali ste imeli kdaj na sprehodu težave, da je vaš pes prenehal hoditi in se nikakor ni želel premakniti? Če je tako, niste sami. Naj vam pomaga naš strokovnjak: „Moja rešena psička, ki jo imam tri leta, je zelo negotova in dominantna. Ko jo sprehajam in se oddaljujeva...

read more
Katere pasme psov potrebujejo najdaljše sprehode?

Katere pasme psov potrebujejo najdaljše sprehode?

Kako dolgo bi morali vsak dan sprehajati psa? To je vprašanje, ki je odvisno od mnogih spremenljivk– starost in stanje vašega psa, zunanja temperatura in seveda pasma ali pasemska mešanica vašega psa.   5 pasem psov, ki potrebujejo 2-urne sprehode za srečno...

read more