POGOJI DOSTAVE IN PLAČILA

Hitra dostava v manj kot 24 urah

Vsa naročila prejeta do 12:00, bodo dostavljena naslednji delovni dan!

Natančno pakiranje

Z vsakim paketom ravnamo, kot da je naš! Skrbimo, da je paket varen, dokler ne pride do tebe.

Hitra dostava

Pri vsakem naročilu nad €39.00 je dostava brezplačna!

DOSTAVA NA DOM ZNOTRAJ DRŽAVE!

Izdelki iz naše spletne strani bodo dostavljeni v največ 5 dneh od dneva naročila po izbranem načinu dostave. Ne moremo prevzemati odgovornosti za kakršnokoli zamudo pri dostavi našega logističnega partnerja. Dostavo lahko naročiš na delovno mesto ali na dom v delovnih dneh med 9:00 in 17:00 uro.

Priporočamo, da navedeš naslov za dostavo, kjer te bo našel naš dostavljavec med 9:00 in 17:00 uro. Če se odločiš za plačilo po povzetju, poskrbi, da imaš potreben znesek za plačilo izdelka. Med postopkom naročanja lahko v komentar vneseš podatke o možnosti dostave (npr. zvonec, vratar, ime zastopnika, itd). Če imaš kakršnekoli težave z dostavo, prosim pokliči službo za stranke našega logističnega partnerja, kjer lahko dobiš natančne informacije s kodo za sledenje, ki si jo dobil v potrditvenem sporočilu.

Tvoj paket bo vedno dostavljen na dom ali na GLS prevzemno mesto. Stroški dostave znašajo €3.90 (za GLS prevzemna mesta) ali €3.90 (za dostavo na dom). V primeru, da naročilo presega skupno vrednost €39.00, je dostava brezplačna.

PLAČILO DOSTAVLJAVCU Z GOTOVINO ALI S KREDITNO KARTICO (POTRDILO O PLAČILU)

Vrednost naročila plačaš GLS dostavljavcu. Nato boš prejel potrdilo o prejemu paketa in potrdilo o plačilu. V primeru GLS prevzemnih točk, lahko plačaš paket pri GLS pogodbenih partnerjih.

PLAČILO Z STRIPE

Če izbereš to možnost, bo tvoje plačilo izvedeno prek priznanega mednarodnega varnega plačilnega sistema Stripe z vsemi potrebnimi overitvami, kjer lahko plačuješ s karticami Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro in American Express, primernimi za spletna plačila.

BREZPLAČNA DOSTAVA ZA NAROČILA NAD €39.00

Če skupna vrednost naročila preseže €39.00, ti paket brezplačno dostavimo po celotni Sloveniji. Tudi v tem primeru ti bomo poslali paket s dostavno službo GLS, na enak način kot za naročila v vrednosti pod €39.00.

IMAŠ KAKŠNO VPRAŠANJE?

Kontaktiraj nas:

E-mail: zdravo@cricksydog.si
Telefon: