Si želiš veselega in bolj energičnega psa?

Prisluhni. V dveh korakih ti pokažemo, kako pripraviti popolno hrano za pse. Ti poznaš svojega psa, mi poznamo pasjo hrano!

Odlična ocena na Googlu

Glede na ocene podane preko Google brskalnika s strani več kot 250 lastnikov psov, smo dosegli odlično oceno 4.9/5.

Popolna zanesljivost

Več kot 25.000 lastnikov psov je že kupilo pasjo hrano pri nas in 98% povratnih informacij na naši spletni strani je pozitivnih!

Razvoj izdelka z veterinarjem

V fazi razvoja izdelka vsi naši izdelki prestanejo stroge domače in mednarodne EU teste ter teste našega veterinarja.

I. Alergijska nagnjenost

V prvi fazi priprave pasje hrane preverimo, ali ima pes, ki bo prejel našo hrano, kakšno alergijo na hrano.

Pasja hrana slabe kvalitete ne zastrupi le psov z alergijami, temveč tudi zelo slabo vpliva za druge spremljevalce. Na primer, psa lahko hitreje postara ter dodatno obremeni ledvice in želodec. To jim lahko oteži in skrajša življenje. Zato pravimo, da je temelj dolgega in srečnega pasjega življenja zdrava prehrana!

To je zelo pomemben korak. Na začetku proizvodnje pasje hrane smo ustvarili dve kategoriji. Premium osnovna in Premium hipoalergena. Poglejmo, kakšna je razlika med obema.

Mesni izdelki

Če tvoj pes nima alergije na hrano, se bo počutil/a zelo srečno. Potem lahko poje naše skrbno izbrane mešane obroke.

Samo pomisli! Pes je v najboljši možni situaciji, ker lahko jé na različne načine. Živila imajo seveda prevladujoče mesne sestavine in s tem prevladujoč okus. Zato smo dodali še več mesa v našo hrano. A pomislili smo tudi na občutljive! Naša hipoalergena hrana vsebuje najrazličnejšo zelenjavo in samo eno vrsto mesa zaradi optimalnega okusa.

Poglejmo, katero meso je v naši prehrani: jagnjetina, govedina, ribe, piščanec. V primeru hipoalergenih živil, uporabljamo samo eno vrsto mesa. To je trenutno jagnjetina, govedina, losos, pred kratkim pa smo na seznam dodali meso žuželk. Nikoli piščančjega mesa. Pri takih živilih se vedno izogibamo piščančjemu mesu.

Občutljivost na pšenični gluten

Če tvoj pes nima zdravstvenih težav zaradi zrn (na primer pšenica, ječmen, proso), jih lahko varno zaužije. Tudi tu smo želeli biti prepričani! Zato naša hipoalergena hrana vsebujejo 0% pšenice.

Vitamini

V naši hrani uporabljamo veliko vitaminov. Najpomembnejši vitamini so: vitamin A (vid), vitamin D (razvoj kosti in regeneracija), vitamin E (mišice). Poleg tega lahko v naši prehrani najdete tudi B1, B2, B6, B12, K3 in omega 3, … To so življenjske potrebe za pse. Za živila, ki ne vsebujejo ničesar od tega, morda nikoli ne bomo vedeli, iz česa so v resnici.

Če tvoj pes potrebuje hipoalergeno prehrano, bo dobil tudi dodatne elemente v sledovih. Tako kot baker, jod, selen, biotin, omega 6 … Za krepitev imunskega sistema psa. Te smo ločeno dodali naši hipoalergeni hrani, zato tvoj pes ne bi smel imeti težav pri uživanju naše hrane.

Ne pusti se zavesti

Briketno pakirana hrana za pse < sveža domača hrana < vrhunska hrana za pse

Ker je po našem mnenju hrana za hišne živali mednarodno šibko urejena, lahko v pasjo hrano v bistvu pride “skoraj vse”. Zato smo ustvarili svoj, zelo strog sistem, ki dokazuje, da imamo lahko v Sloveniji povpraševanje po kakovostni, vrhunski hrani za pse.

Pri nas ne boš našel živil, ki vsebujejo E številk, ali katerekoli sestavine, za katere sploh ne veš, kaj bi lahko bile. Mi jasno artikuliramo in dodamo samo tisto, kar tvoj pes resnično potrebuje. Najboljšo sočno hrano.

II. Velikost tvojega psa

Dobiti moramo še natančnejšo sliko tvojega psa. To so fine podrobnosti.

V drugi fazi priprave pasje hrane je treba določiti, ali hrano pripravimo za majhne, srednje velike ali velike pse. Pse smo torej razdelili v dve skupini. Eno za majhne in srednje velike ter eno za velike pse.

Tukaj se je potrebno odločiti za tri stvari. Toplotna obdelava, velikost granul, embalaža. To je potrebno za doseganje najvišje možne prebavljivosti. Predvidevamo, da ne želiš, da bi tvoj pes jedel našo hrano, ki bi se takoj izločila. Zato smo tudi tvojega psa poskušali zaščititi pred tem!

Toplotna obdelava

Za velike pse je naša hrana narejena pri natančno določeni temperaturi, ki je nekoliko nižja kot običajno. To je zanje popolno, saj lahko, po naših izkušnjah, pri tej kritični temperaturi, ki smo jo določili s skrbno analizo, razgradijo večino energije, beljakovin in mineralov iz popolnoma zmehčanega mesa. V nasprotju s tem smo za njihove manjše prijatelje malo zvišali temperaturo, saj je meso nekoliko mehkejše, bolj fine teksture in boljše za njihov občutljivejši želodec.

Granule

Kot veš ti in vemo mi, psi radi goltajo, ne glede na velikost granul. Zato so naše granule velike in oblikovane tako, da lahko tvoj pes čim manj golta. 1,4 cm je naše čarobno število. Ugotovili smo, da je ta velikost najboljša za srednje in velike pse. Toda v očeh malih psičkov se ta velikost morda že zdi zastrašujoča, zato se je v mnogih primerih sploh ne bodo dotaknili. Skozi stotine poizkusov smo ugotovili, da je za njih čarobno število 0,9 cm. Menimo, da je to zanje najbolj idealno.

Embalaža

Zakaj bi majhen pes potreboval 14 kg pasje hrane naenkrat? Na primer, če 3 kg hrane ne zadostuje niti za kuvasze, bi za jorke zadostovalo za celo leto. Zato imamo 3-kilogramske pakete, ki so kot nalašč tako za testiranje kot za hranjenje najmlajših psičkov. Imamo pa tudi 14-kilogramske pakete za večje pse in 10-kilogramske za majhne pse.

Odločitev še nikoli ni bila tako enostavna

100 % smo prepričani, da za vsako pasmo ni potrebe po drugačni pasji hrani. Dvakrat dve liniji izdelkov sta povsem dovolj. Po našem mnenju je hrana “specializirana za pasme” povsem nepotreben marketinški trik, kjer zgolj prodajalci zlorabljajo dobro voljo lastnikov. Imamo kategorijo za srednje velike in velike pse (Ted) in eno za majhne pse (Juliet). Poleg tega imamo tudi pasjo hrano za občutljivejše pse (Ted hipoalergena in Juliet hipoalergena).

Če si do sedaj kupoval hrano povprečne kakovosti, prosim razmisli o tem: na primer, tudi če je beagle pripravljen jesti manj kakovostno hrano, še ne pomeni, da mu je všeč in je zanj zdrava. Samo zato, ker nima izpuščajev, še ne pomeni, da jih v prihodnosti ne bo nikoli imel. Možno je, da se igraš z zdravjem svojega psa, kar lahko dolgoročno povzroči resne težave.

Naše najboljše ponudbe zate

Srednje velik in velik

Moj pes ni alergičen

V tem primeru je naša linija izdelkov Ted najboljša možnost zate.

Klasični Ted vsebuje različne vrste mesa, kot so govedina, jagnjetina, piščanec in ribe, tudi zrna in zelenjava. Prodoren okus svežine je v vsakem grižljaju! Nisi prepričan, ali je to res za tvojega psa? Preberi mnenja naših rednih strank.

Srednje velik in velik

Moj pes ima alergijo na piščančje meso

V tem primeru je naša linija izdelkov Ted hipoalergena najboljša možnost zate.

Poskrbimo, da je tvoj pes v najboljših rokah! Vsaka Ted hipoalergena hrana za pse je brez piščančjega mesa in brez glutena. Če pri tvojem psu povzroči alergijske reakcije ali tvojemu psu preprosto ni všeč, ti takoj vrnemo celotno kupnino! Pri CricksyDog smo pustili 0% možnosti za alergijo na piščančje meso.

Majhen

Moj pes ni alergičen

V tem primeru je naša linija izdelkov Juliet najboljša možnost zate.

Juliet ne vsebuje le raznovrstnega mesa, temveč tudi granule s premerom 0,9 mm. Je lahko prebavljiva in tvoj pes bo zagotovo zelo zadovoljen po vsakem slastnem prigrizku. Poskusi sedaj!

Majhen

Moj pes ima alergijo na piščančje meso

V tem primeru je naša linija izdelkov Juliet hipoalergena izbira zate.

Tu je končna rešitev! Če bereš ta članek, se verjetno zavedaš vseh težav z alergijami na hrano. Grozen občutek je videti svojega psa polnega izpuščajev, ki trpi in mu ne moreš pomagat, ne glede na to, kako zelo si želiš. Upamo, da je tega zdaj in za vedno konec! Poskusi našo Juliet hipoalergeno hrano za pse in doživi izboljšanje njegovega zdravja in postopno izginjanje simptomov! Poleg tega zagotavljamo povračilo celotne kupnine!

Imam mladička

Naša linija izdelkov Chucky je očitno najboljša izbira, če imaš mladička (mlajši od 10 mesecev).

Mislil si, da smo pozabili na mladičke, kajne? Sploh ne! Pustili smo jih za konec. Teoretično mladički ne morejo imeti nobene podedovane alergije na hrano, največ le manjšo intoleranco. Če pa mladiča hranite s pravilno pasjo hrano, intolerantnost ne pride v poštev. Tvoj mladiček lahko živi svoje življenje brez kakršnihkoli težav. Ni slabo, kajne? Zavedati se moraš, da je za zdravo prehrano potrebno začeti pri osnovah. V tem primeru ti lahko pomagamo z našo Chucky hrano.


Poleti 2020 smo bili v veliki stiski. Naša havanska bišonka ni hotela jesti ničesar.

No, ni povsem tako, ker je vedno jedla domače sveže kuhane obroke. Vendar pa so se ji začeli pojavljati izpuščaji po katerikoli pasji hrani. Takrat sem našla CricksyDog. Številni pozitivni odzivi so me takoj prepričali. Od takrat sem postala redna stranka. Tudi njihove najnovejše piškote dam svoji Suzy.”

 

Tamara Naglič, 12. avgust 2020

Popolna prehrana A-Ž

Naše strokovno znanje je zagotovilo kakovosti. Prepričaj se!

Z zaostrovanjem mednarodnih predpisov smo razvili poseben sklop pravil, na katere smo še posebej ponosni! Preizkusi našo hrano in se prepričaj!

🌀 Več energije

Vsebnost beljakovin je optimizirana za tvojega psa, zato mu/ji nikoli ničesar ne zmanjka. V naši hrani se giblje med 18% in 36%, odvisno od načina življenja psov.

👩 Popolna svoboda

Danes je potrebno misliti na toliko različnih stvari, od otroških predstav do delovnih zadolžitev. Zakaj bi po nepotrebnem skrbel še za zdravo prehrano svojega psa? To prepusti nam!

👅 Ohranjanje svežine brbončic

V nasprotju z nekaterimi proizvajalci pasje hrane, pri nas ne uporabljamo nobenih umetnih ojačevalcev okusa. Tako bo imel tvoj pes vedno nebeško sveže in sočne ugrize.

🍎 Takojšna sreča

V naši prehrani ne manjka nobenega vitalnega vitamina. V naš izdelek ne dajemo samo vitamina C, ker se sliši dobro. Uporabljamo samo sestavine, ki jih tvoj pes resnično potrebuje.

⚕️Popolna zaščita

Če se odločiš za nas in imamo tvoje zaupanje, ti ni treba več k veterinarju. Samo za hvaljenje, največ.

🚚 Dostavimo na dom

Vsa naročila v sodelovanju z dostavno službo GLS prispejo na tvoj dom. Če želiš, lahko naročiš tudi na GLS prevzemno mesto.

Dostava naslednji dan

Če naročiš do 12:00, bo paket prispel naslednji dan in lahko takoj pristane v skledi tvojega psa. Ne pozabi, dostavljamo po celi Sloveniji!

Vrhunske sestavine

Surove surovine za vse naše izdelke prihajajo od preverjenih kmetov. Za nas je varnost tvojega psa najpomembnejša! Prepričaj se!

Imaš kakšno vprašanje ali ne veš kako naprej?

Piši nam na Facebook ali nas pokliči.

Independently verified
549 reviews