Imaš vprašanje? Piši nam!

Vedno smo veseli tvojega odziva. Odprti smo za vse konstruktivne kritike in pozitivne povratne informacije. Če ti je lažje, nam piši na našo Facebook stran. Odgovorili ti bomo v nekaj urah.

Piši nam tukaj

Popolna prehrana A-Ž

Naše strokovno znanje je zagotovilo kakovosti. Prepričaj se! Z zaostrovanjem mednarodnih predpisov smo razvili poseben sklop pravil, na katere smo še posebej ponosni! Preizkusi našo hrano in se prepričaj!

🌀 Več energije

Vsebnost beljakovin je optimizirana za tvojega psa, zato mu/ji nikoli ničesar ne zmanjka. V naši hrani se giblje med 18% in 36%, odvisno od načina življenja psov.

👅 Ohranjanje svežine brbončic

V nasprotju z nekaterimi proizvajalci pasje hrane, pri nas ne uporabljamo nobenih umetnih ojačevalcev okusa. Tako bo imel tvoj pes vedno nebeško sveže in sočne ugrize.

🍎 Takojšna sreča

V naši prehrani ne manjka nobenega vitalnega vitamina. V naš izdelek ne dajemo samo vitamina C, ker se sliši dobro. Uporabljamo samo sestavine, ki jih tvoj pes resnično potrebuje.

⚕️ Popolna zaščita

Če se odločiš za nas in imamo tvoje zaupanje, ti ni treba več k veterinarju. Samo za hvaljenje, največ.

👩 Popolna svoboda

Danes je potrebno misliti na toliko različnih stvari, od otroških predstav do delovnih zadolžitev. Zakaj bi po nepotrebnem skrbel še za zdravo prehrano svojega psa? To prepusti nam!

🚚 Dostavimo na dom

Vsa naročila v sodelovanju z dostavno službo GLS prispejo na tvoj dom. Če želiš, lahko naročiš tudi na GLS prevzemno mesto.

Get to know us better

We post dog tips and advices on our blog. These are short articles that may be interesting to dog owners. Do not hesitate and check them yourself!

Dostava naslednji dan

Če naročiš do 12:00, bo paket prispel naslednji dan in lahko takoj pristane v skledi tvojega psa. Ne pozabi, dostavljamo po celi Sloveniji!

Vrhunske sestavine

Surove surovine za vse naše izdelke prihajajo od preverjenih kmetov. Za nas je varnost tvojega psa najpomembnejša! Prepričaj se!

Imaš kakšno vprašanje ali ne veš kako naprej?

Piši nam na Facebook ali nas pokliči.

Independently verified
549 reviews