Spraševalec:

Moj pes je mešanec z labradorcem. Njegova mama je labradorka. Alergičen je na cvetni prah in določena živila. S surovo hrano smo mu uspeli izboljšati življenje. Psu več ne odpada toliko dlake in dobro odvaja blato. Ampak še vedno jé travo. Kaj naj naredim? Naj mu pustim jesti travo ali mu dam vitamine?

Boste ponujali surovo hrano za hišne ljubljenčke? Na žalost suha hrana ni primerna za našega psa.

 

Odgovor Imreja Vargyasa, našega ustanovitelja in strokovnjaka:

✔️ Pasji nutricionist, ki je svoje življenje posvetil preprečevanju prehranskih alergijskih bolezni pri psih
✔️ 5+ let izkušenj s posredno proizvodnjo pasje hrane, odgovoren za pasjo hrano skoraj 20.000+ psov letno
✔️ Specialist za prehrano psov, priznan s strani poznanega britanskega CPD

——————–

Psu verjetno primanjkuje vlaknin in vitaminov. Naš ojačevalec imunskega sistema Twinky pomaga pri vitaminskih dodatkih, vlaknine pa lahko dopolnite s praškom iz luščin trpotčevega semena. Dodate lahko tudi sladki krompir, korenje (ki ga prav tako dodajamo hrani) ali brokoli, naravno kuhan.

Trenutno nimamo načrtov za ponudbo surove hrane. Ne pozabite svojega psa redno razglistiti, enkrat mesečno, če ga hranite s surovim! Upoštevajte tudi, da se lahko surova hrana v poletnih mesecih izjemno hitro pokvari, kar lahko pri zaužitju povzroči bolezen ali nelagodje.

Priporočljiv je tudi probiotik za pse. Izogibajte se hranjenju samega mesa, saj je to dolgoročno slabo za njegovo zdravje. Glede na to, kar ste povedali, je naša hipoalergena hrana za pse Ted morda primerna za vašega hišnega ljubljenčka in ustreza njegovim biološkim potrebam, zato jo boste morda želeli poskusiti.

Independently verified
527 reviews