Spraševalec:

Naš 4-mesečni španski vodni pes zelo rad jé stvari, ki neprijetno dišijo, tudi tiste, ki niso užitne. Na primer papirnati robčki ali iztrebki drugih živali. Te stvari poje tudi takoj po jedi. Ali je to lahko znak pomanjkanja vitaminov ali mineralov, neustrezne prehrane? V vsakem primeru bi radi prešli na vaše izdelke. Katero pasjo hrano in dodatek priporočate v tem primeru? Najlepša hvala za odgovor že vnaprej!

 

Odgovor Imreja Vargyasa, našega ustanovitelja in strokovnjaka:

✔️ Pasji nutricionist, ki je svoje življenje posvetil preprečevanju prehranskih alergijskih bolezni pri psih
✔️ 5+ let izkušenj s posredno proizvodnjo pasje hrane, odgovoren za pasjo hrano skoraj 20.000+ psov letno
✔️ Specialist za prehrano psov, priznan s strani poznanega britanskega CPD

——————–

Ta radovednost do nenavadnih predmetov je posledica mladosti in izraščanja zob in je lahko intenzivnejša, dokler pes ni star vsaj 6 mesecev! Psu morate preusmeriti pozornost, da ne bo toliko razmišljal o potegavščinah v vaši odsotnosti. Lotite se bolj zapletenih trikov in se udeležite tečajev (če ste psa že cepili). Uživanje blata je lahko tudi posledica glist, pomanjkanja vlaknin ali elementov v sledovih,stresa in vedenjske inercije.

Kužka je priporočljivo razglistiti vsak mesec (tudi če gre za sredstvo, ki ga ščiti pred dirofilariozo). Da bi se izognili pomanjkanju vlaknin ali elementov v sledovih, priporočam, da svojemu ljubljenčku daste popolno hrano. Za začetek priporočam našo hipoalergeno suho hrano za mladiče Chucky z govedino do 1 leta starosti. Dodatno priporočam naše tablete za zaščito sklepov Twinky z izvlečkom novozelandske zelenouste školjke, ki so pri hitri rasti še posebej koristne za zdrav razvoj.

Independently verified
567 reviews