Povabi svoje prijatelje in pridobi 10 €

Vse, kar mora vedeti vsak zavesten lastnik psa, da bo srečen vsak pes

Preseneti svojega prijatelja z 10% popustom

Si zadovoljen z našimi CricksyDog poslasticami? Priporoči jih svojim prijateljem, in jim podari takojšnji 10% popust na njihov prvi nakup s tvojo edinstveno kodo!

Nagrada za tvoje priporočilo je 10 € dobroimetja na naši strani

Če tvoj prijatelj izkoristi tvojo kodo in uspešno zakliuči napkup, ti bomo na račun dodali 10 €, ki jih lahko uporabiš že pri naslednjem nakupu. Natančno stanje dobroimetja lahko vedno preveriš na svojem računu.

Uporabno tudi za naročnino

Dobroimetje lahko uporabiš tudi za naročene storiteve. Da, prejeto dobroimetje bomo upoštevali pri naslednjem računskem obračunu. Dobroimetje bomo upoštevali samodejno.

Tvoja edinstvena koda

Tvoja osebna koda, ki jo tvoji prijatelji lahko uporabijo za dodatnih 10% popusta, ti pa dobiš 10 € za vsak njihov nakup (vidiš samo, če že imaš registriran račun in si prijavljen v svoj račun):

Povabi svoje prijatelje po e-pošti ali na Facebooku

Svojega prijatelja lahko povabiš in dobiš kredit samo, če še nikoli prej ni kupoval pri nas in se ni registriral pri nas.

Če v spodnje polje vpišeš e-poštni naslov svojega prijatelja, bo takoj prejel vabilo po e-pošti od tebe. Pomembno je, da, če še nimaš računa pri nas, se najprej registriraš pri nas. Brez računa ne bi mogli dati tvojih zasluženih spletnih kreditov.

Prosimo, prijavi se v svoj račun

Moras imeti račun, da lahko povabiš svoje prijatelje. Sicer ne bi mogli pripisati tvojih pridobljenih kreditov. In jim ne bi mogli dati popustov. Prosimo, prijavi se v svoj račun ali se registriraj s klikom na spodnji gumb.

Prijavi se v svoj račun ali Registriraj se zdaj

Independently verified
567 reviews