Hladno in deževno jesensko vreme prinaša nove izzive za naše štirinožne prijatelje. V tem blogu vam bomo delili najboljše nasvete in trike, kako ohraniti dlako in kožo vašega psa zdravo in sijočo tudi v jesenski sezoni.

1. Pomen pravilnega kopanja

Kopanje je ključnega pomena. V deževnih dneh se dlaka psov pogosto umaže, zato je pomembno uporabljati primeren šampon. Šampon Chloé ne samo čisti, temveč tudi neguje, posebej razvit za občutljivo kožo psov.

2. Nega tačk – ne pozabite!

Jesensko blato in luže so lahko nevarne tudi za tačke. Naš izdelek Chloé za nego tačk bo pomagal zaščititi tačke vašega psa pred razpokami in suhostjo. Ta izdelek ne samo ščiti, temveč tudi neguje, ohranja prožnost tačk.

3. Redno ščetkanje

Redno ščetkanje pomaga ohranjati dlako brez vozlov in spodbuja krvni obtok pod kožo, kar prispeva k zdravi rasti dlake.

4. Hranljiva prehrana

Tudi ustrezna prehrana je pomembna. Hrana za pse CricksyDog je bogata z omega maščobnimi kislinami in vitamini, kar podpira zdravje kože in dlake od znotraj.

5. Zaščita pred neugodnimi vremenskimi razmerami

Poskrbite tudi za primerna oblačila, kot so nepremočljivi plašči ali topli puloverji, da zaščitite svoje ljubljenčke pred mrazom in vlago.

Zaključne misli

Jesen prinaša spremembe tudi za vaše pse. S temi nasveti in izdelki Chloé lahko poskrbite, da bo dlaka in koža vaših psov ostala zdrava. Ne pozabite tudi na redno pozornost in ljubezen, saj so to najpomembnejše sestavine!

Hvala, da ste prebrali ta prispevek. CricksyDog vedno dela za srečo in zdravje vaših psov!

Mogoče bi vas zanimali tudi naslednji izdelki:

Neodvisno preverjeno
449 ocen