Spraševalec:

Lana, dvoletni yorkshirski terier, ne mara suhe hrane. Zato sem za poskus naročil vašo hipoalergeno suho hrano Ted z jagnjetino, vendar je sploh ni jedla. Ko sem jo prerezal ali zmešal z njeno običajno, manjšo hrano, jo je malo pojedla. Rad bi vprašal, ali bi v tej situaciji pomagala omaka Mr. Easy? Imate morda kakšne poskusne pakete?

Imaš tudi ti kakšno vprašanje glede svojega kužka?

Ne glede na to, ali gre za hranjenje, vedenje, mladičke ali starejše pse, vam lahko pomagamo pri vsem. Postavite svoje vprašanje tukaj in morda bomo nanj odgovorili v prihodnjem tednu v takšnem blogu.

Odgovor Imreja Vargyasa, našega ustanovitelja in strokovnjaka:

✔️ Pasji nutricionist, ki je svoje življenje posvetil preprečevanju prehranskih alergijskih bolezni pri psih
✔️ 5+ let izkušenj s posredno proizvodnjo pasje hrane, odgovoren za pasjo hrano skoraj 20.000+ psov letno
✔️ Specialist za prehrano psov, priznan s strani poznanega britanskega CPD

——————–

Dragi Lastnik,

Zelo sem vesel, da ste napisali, saj je pravilna prehrana ključna za zdravje in srečo Lane. Hipoalergena suha hrana Ted z jagnjetino je odlična izbira za srednje in velike pse, vendar res ni idealna za manjše pasme, kot je yorkshirski terier.

Velikost briketov hrane Ted je v povprečju 1,4 cm, kar je za tako majhnega psa res velika. Namesto tega toplo priporočam hipoalergeno suho hrano Juliet mini z govedino, ki je bila razvita posebej za majhne pse. Njeni briketi so veliki le 0,5 cm, tako da jih Lana zlahka prežveči in jih raje sprejme.

Za male pse je še posebej pomembno, da je velikost briketov hrane primerna. Če so briketi preveliki, kot je to pri hrani Ted, imajo mali psi težave z žvečenjem, kar lahko vodi v izgubo apetita in prebavne težave. Zato priporočamo našo linijo izdelkov CricksyDog Juliet mini, katerih briketi so zasnovani posebej za potrebe malih psov, kot so yorkshirski terierji. Pravilna velikost briketov ne le olajša žvečenje, temveč tudi pomaga pri učinkovitejši absorpciji hranil, tako da Lana lahko je zdravo in srečno.

Hipoalergena formula hrane Juliet temelji izključno na eni vrsti živalskih beljakovin, tako da jo lahko brez težav uživajo tudi najbolj občutljivi psi. Poleg tega ta hrana ne vsebuje piščančjega mesa niti pšeničnega glutena, s čimer se izognemo neprijetnim simptomom, ki jih povzročajo alergije na hrano. Majhni briketi in skrbno izbrane sestavine zagotavljajo, da bo Lana to hrano oboževala.

Dobra novica je, da omaka Mr. Easy „original“ yummy sauce v tej situaciji res lahko pomaga! Ta omaka je bila posebej ustvarjena, da tudi najbolj izbirčni psi radi jedo svojo suho hrano. Nekaj kapljic te okusne omake lahko naredi čudeže in mnogi lastniki so poročali, da njihovi psi raje jedo hrano, ko je začinjena s to omako. Omaka Mr. Easy vsebuje 100% naravne sestavine in ne vsebuje piščančjega mesa niti pšeničnega glutena, tako da je idealna za občutljive pse. Poleg tega je omaka Mr. Easy zelo ekonomična, saj ena steklenička zdrži dolgo za yorkshirski terier in za en obrok je potrebnih le nekaj kapljic.

Kar se tiče poskusnih paketov, žal jih nimamo. Če pa Lana iz kakršnega koli razloga te hrane ne bi sprejela, ponujamo 100% garancijo vračila denarja za vse izdelke v 30 dneh. Poleg tega so zdaj na voljo manjši, 1 kg paketi za izdelke Juliet. Vse naročila (ne glede na njihovo vrednost) pošiljamo z brezplačno poštnino!

Upam, da vam bodo ti nasveti pomagali in da bo Lana kmalu jedla z veseljem. Če imate kakršna koli dodatna vprašanja, me prosimo kontaktirajte!

Želim vam lep dan in zadovoljno hranjenje!

Independently verified
549 reviews