Pozdravljeni, ljubitelji psov! Današnja blog objava nam bo pomagala ugotoviti, kako kakovostno preživeti čas z našimi štirinožnimi prijatelji na poletnem soncu in kako lahko njihovi dnevi polni vznemirjenja in zdravja z izdelki CricksyDog.

  1. Sprehod po parku: Prva ideja je klasični sprehod po parku. Izberite park s prostorom za pse, kjer lahko prosto tečejo. Priporočljivo je imeti s seboj CricksyDog nagrade, ki pomagajo nagrajevati pozitivno vedenje.
  2. Plavanje s psom: Med vročimi poletnimi dnevi veliko psov rad ohladi v vodi. Po vodnih igrah na koncu dneva ne pozabite ponuditi našim malim plavalnim prvakom hranljive CricksyDog pasje hrane.
  3. Aktivnosti na agility progi: Agility je šport, ki izboljšuje fizično kondicijo psov, samozavest in koncentracijo. Po fizičnih aktivnostih so CricksyDog izdelki idealni za nagrajevanje, saj so bogati z hranili in podpirajo aktiven življenjski slog.
  4. Pohodništvo v naravi: Dolg sprehod na svežem zraku je zanimiva in zdrava aktivita za nas in naše pse. Poskrbite, da bo v naših nahrbtnikih prostor za CricksyDog pasjo hrano, ki bo okusna in hranljiva za naše pse po dolgem, energičnem dnevu.
  5. Umetnost za pse: Ne glede na to, kako neverjetno se sliši, naši psi lahko ustvarjajo umetniška dela! Uporabite CricksyDog nagrade, da jih motivirate za slikanje. Vstavite njihova dela v okvir in jih razstavite v naših domovih.
  6. Piknik s psom: Piknik je odličen način, kako preživeti kakovostne trenutke na svežem zraku z našimi psi. V pikniško košaro se splača dodati CricksyDog pasjo hrano, ki bo zagotovo razveselila naše štirinožne prijatelje.
  7. Plažni dan s psom: Plaža je tudi mesto, kjer lahko preživimo kakovosten čas z našimi psi. Obstajajo plaže prijazne do psov, kjer naši psiji prijatelji lahko prosto uživajo na soncu in v vodi. Ne pozabite na CricksyDog nagrade, ki lahko nagradijo naše treninge na plaži.
  8. Fotografiranje psov: Naredimo poletno foto seanso z našimi psi! Lahko zajamemo zanimive in smešne trenutke, ki jih bomo kasneje z veseljem opazovali. Med fotografiranjem uporabljamo CricksyDog nagrade, da naši psi ostanejo v zahtevanem položaju.
  9. Športni dan za pse: Organizirajmo športni dan za naše pse! Tekme, igre z žogo, skakanje čez vrv – možnosti so neskončne. Po športu je CricksyDog pasja hrana najboljši način za dopolnitev izgubljene energije.
  10. Prostovoljstvo s psom: Na koncu, zakaj ne bi peljali naših psov v prostovoljstvo? Veliko zavetišč za živali in domov za starejše občane z veseljem sprejema pse, ki z svojo prisotnostjo prinašajo radost prebivalcem. Po takšnih dneh bodo naši psi zagotovo cenili porcijo CricksyDog pasje hrane, da dopolnijo energijo za naslednji dan.

S temi aktivnostmi lahko zagotovimo našim psom barvito in zdravo poletje in hkrati okrepimo vez med nami in njimi. Ne pozabimo, CricksyDog pasja hrana in nagrade lahko naredijo vsak njihov dan še srečnejši!

Mogoče bi vas zanimali tudi naslednji izdelki:

5 Preprostih in Osvježilnih Receptov za Vašega Psa poleti

5 Preprostih in Osvježilnih Receptov za Vašega Psa poleti

V poletni vročini osvežilne priboljške ne potrebujemo samo mi, temveč tudi naši štirinožni ljubljenčki. S sledečimi preprostimi in osvežilnimi prigrizki in sladoledi lahko razveselite svojega psa. Ti recepti niso le okusni, ampak tudi zdravi in zagotovo bodo...

read more
Pomoč, želim na počitnice! Kaj naj naredim s svojim psom?

Pomoč, želim na počitnice! Kaj naj naredim s svojim psom?

Ko končno pride težko pričakovan čas počitnic, se vsi pripravljajo z navdušenjem. Vendar pa ta trenutek za lastnike psov lahko prinese tudi skrbi, saj se postavlja vprašanje: kaj naj naredimo z našim ljubljenčkom, medtem ko smo odsotni? Čeprav bi mnogi radi vzeli...

read more
Alison, 6-letna mešanka z vizslo, je močno shujšala

Alison, 6-letna mešanka z vizslo, je močno shujšala

Spraševalec: Že več kot dve leti naročam lososovo hrano pri vas. Alison je v zadnjem mesecu močno shujšala, čeprav dobi enako količino hrane. Je športen pes, zato nikoli ni bila debela, vendar so zdaj njena rebra vidna. Njeno blato je v redu in zdi se, da je dobre...

read more
Independently verified
567 reviews