Pozdravljeni, ljubitelji psov! Današnja blog objava nam bo pomagala ugotoviti, kako kakovostno preživeti čas z našimi štirinožnimi prijatelji na poletnem soncu in kako lahko njihovi dnevi polni vznemirjenja in zdravja z izdelki CricksyDog.

  1. Sprehod po parku: Prva ideja je klasični sprehod po parku. Izberite park s prostorom za pse, kjer lahko prosto tečejo. Priporočljivo je imeti s seboj CricksyDog nagrade, ki pomagajo nagrajevati pozitivno vedenje.
  2. Plavanje s psom: Med vročimi poletnimi dnevi veliko psov rad ohladi v vodi. Po vodnih igrah na koncu dneva ne pozabite ponuditi našim malim plavalnim prvakom hranljive CricksyDog pasje hrane.
  3. Aktivnosti na agility progi: Agility je šport, ki izboljšuje fizično kondicijo psov, samozavest in koncentracijo. Po fizičnih aktivnostih so CricksyDog izdelki idealni za nagrajevanje, saj so bogati z hranili in podpirajo aktiven življenjski slog.
  4. Pohodništvo v naravi: Dolg sprehod na svežem zraku je zanimiva in zdrava aktivita za nas in naše pse. Poskrbite, da bo v naših nahrbtnikih prostor za CricksyDog pasjo hrano, ki bo okusna in hranljiva za naše pse po dolgem, energičnem dnevu.
  5. Umetnost za pse: Ne glede na to, kako neverjetno se sliši, naši psi lahko ustvarjajo umetniška dela! Uporabite CricksyDog nagrade, da jih motivirate za slikanje. Vstavite njihova dela v okvir in jih razstavite v naših domovih.
  6. Piknik s psom: Piknik je odličen način, kako preživeti kakovostne trenutke na svežem zraku z našimi psi. V pikniško košaro se splača dodati CricksyDog pasjo hrano, ki bo zagotovo razveselila naše štirinožne prijatelje.
  7. Plažni dan s psom: Plaža je tudi mesto, kjer lahko preživimo kakovosten čas z našimi psi. Obstajajo plaže prijazne do psov, kjer naši psiji prijatelji lahko prosto uživajo na soncu in v vodi. Ne pozabite na CricksyDog nagrade, ki lahko nagradijo naše treninge na plaži.
  8. Fotografiranje psov: Naredimo poletno foto seanso z našimi psi! Lahko zajamemo zanimive in smešne trenutke, ki jih bomo kasneje z veseljem opazovali. Med fotografiranjem uporabljamo CricksyDog nagrade, da naši psi ostanejo v zahtevanem položaju.
  9. Športni dan za pse: Organizirajmo športni dan za naše pse! Tekme, igre z žogo, skakanje čez vrv – možnosti so neskončne. Po športu je CricksyDog pasja hrana najboljši način za dopolnitev izgubljene energije.
  10. Prostovoljstvo s psom: Na koncu, zakaj ne bi peljali naših psov v prostovoljstvo? Veliko zavetišč za živali in domov za starejše občane z veseljem sprejema pse, ki z svojo prisotnostjo prinašajo radost prebivalcem. Po takšnih dneh bodo naši psi zagotovo cenili porcijo CricksyDog pasje hrane, da dopolnijo energijo za naslednji dan.

S temi aktivnostmi lahko zagotovimo našim psom barvito in zdravo poletje in hkrati okrepimo vez med nami in njimi. Ne pozabimo, CricksyDog pasja hrana in nagrade lahko naredijo vsak njihov dan še srečnejši!

Mogoče bi vas zanimali tudi naslednji izdelki:

Črevesna obstrukcija pri psih (splošne informacije)

Črevesna obstrukcija pri psih (splošne informacije)

Mnogi psi radi grickaju stvari, ki niso namenjene uživanju. To so tako imenovani „tujki“, ki se lahko zataknejo v črevesju. Črevesna obstrukcija je pri psih življenjsko nevarno stanje in je na žalost veliko pogostejša, kot si mnogi mislijo. Naš članek je zgolj...

read more
Moj mladi vižla redno je travo. Kaj naj storim?

Moj mladi vižla redno je travo. Kaj naj storim?

Spraševalec: Že dve leti naročam od vas suho pasjo hrano Ted z jagnjetino in rižem ter konzerve za mojega vižlo, ki je zdaj star 3 leta. Zelo mu je všeč oboje. Moja težava je, da ne vem, zakaj kljub temu je travo. Veliko se igramo, dobi tudi vitamine. Včasih mu dam...

read more
Independently verified
527 reviews