Spraševalec:

Nedavno sem posvojil 6-letnega labradorca, ki je leta živel v zavetišču. Opazil sem, da Barney, moj labradorec, čeprav je zelo energičen in igriv, pogosto trpi zaradi prebavnih težav in napihnjenosti, še posebej po jedi. Poleg tega njegova dlaka ni tako sijoča, kot bi pričakoval. Vem, da so labradorci lahko občutljivi na določene vrste hrane in želel bi, da Barney prejema najboljšo možno prehrano za podporo njegovemu zdravju in počutju. Katere prehranske spremembe priporočate in ali obstaja kakšen specifičen izdelek CricksyDog, ki bi ga priporočili za Barneya? 

 

Odgovor Imreja Vargyasa, našega ustanovitelja in strokovnjaka:

✔️ Pasji nutricionist, ki je svoje življenje posvetil preprečevanju prehranskih alergijskih bolezni pri psih
✔️ 5+ let izkušenj s posredno proizvodnjo pasje hrane, odgovoren za pasjo hrano skoraj 20.000+ psov letno
✔️ Specialist za prehrano psov, priznan s strani poznanega britanskega CPD

——————–

Dragi Lastnik,

Najprej čestitke za posvojitev Barneya in čudovito je, da tako skrbite za njegovo zdravje. Labradorci res lahko razvijejo občutljivosti, še posebej, ko gre za njihovo prehrano. Prebavne težave Barneya in stanje njegove dlake lahko kažejo, da hrana, ki jo uživa, ni popolnoma primerna zanj ali vsebuje sestavine, ki niso idealne za njegov sistem.

Za zmanjšanje prebavnih težav in napihnjenosti ter za izboljšanje sijaja dlake, bi z veseljem priporočil suho hrano CricksyDog Ted Hipoalergeno z Jagnjetino. Ta hrana je bila posebej razvita za pse, občutljive na določene sestavine hrane. Ted bi lahko bil odlična izbira za Barneya, saj popolnoma izključuje vse pogoste alergene, kot so piščanec in pšenični gluten, s čimer minimalizira tveganje za alergijske reakcije in prebavne težave.

Suha hrana CricksyDog Ted Hipoalergeno z Jagnjetino nudi formulo na osnovi jagnjetine, ki Barneyu zagotavlja optimalno hranilno sestavo, vključno z potrebnimi beljakovinami, maščobami, vitamini in minerali, ki podpirajo zdravo kožo, sijočo dlako in splošno dobro počutje. Beljakovine iz jagnjetine so tudi odlična alternativa za tiste, ki so morda občutljivi na druge vrste beljakovin.

Poglobljeno gledano na strokovne vidike, je pomembno poudariti, da lahko dobro zasnovana hipoalergena dieta, kot jo ponuja Ted, pomaga stabilizirati prebavo in zmanjšati napihnjenost, s čimer se izboljša kakovost Barneyevega življenja in zmanjšajo simptomi, ki izhajajo iz občutljivosti. Zdrav prebavni trakt je ključen za splošno zdravje, hrana Ted pa zagotavlja ustrezno podporo.

Poleg prehranskih sprememb ne pozabite na redno vadbo za Barneya in veterinarske preglede, da mu zagotovite najboljšo možno kakovost življenja. Barney je srečen, da ima tako skrbnega lastnika!

Independently verified
527 reviews