Spraševalec:

Rad bi vprašal, katero suho hrano priporočate za mojo čivavo Luno. Stara je dve leti, tehta 2,30 kg, ne je piščanca, želim hipoalergeno suho hrano z veliko vitamini in zaščito za sklepe. Zjutraj je kuhano hrano, zvečer ji dajem suho hrano. Rad bi to spremenil, zato prosim za vašo pomoč. Že sem naročil okusne priboljške od vas, zelo jih ima rada. Imam še eno čivavo, Merlina. Star je 13 let in je samec. Ali lahko priporočate kaj tudi zanj? Vnaprej hvala!

Imaš tudi ti kakšno vprašanje glede svojega kužka?

Ne glede na to, ali gre za hranjenje, vedenje, mladičke ali starejše pse, vam lahko pomagamo pri vsem. Postavite svoje vprašanje tukaj in morda bomo nanj odgovorili v prihodnjem tednu v takšnem blogu.

Odgovor Imreja Vargyasa, našega ustanovitelja in strokovnjaka:

✔️ Pasji nutricionist, ki je svoje življenje posvetil preprečevanju prehranskih alergijskih bolezni pri psih
✔️ 5+ let izkušenj s posredno proizvodnjo pasje hrane, odgovoren za pasjo hrano skoraj 20.000+ psov letno
✔️ Specialist za prehrano psov, priznan s strani poznanega britanskega CPD

——————–

Dragi Lastnik,

Hvala, da ste nas kontaktirali s svojimi vprašanji! Zelo me veseli, da Luna uživa okusne priboljške, ki ste jih naročili pri nas. Za vaši dve čivavi, Luno in Merlina, bi lahko bila idealna izbira CricksyDog Juliet Hipoalergena Suha Hrana z Govedino. Ta hrana je posebej zasnovana za majhne pse in je zagotovljeno brez piščanca in pšeničnega glutena, kar jo naredi popolno izbiro za pse, občutljive na piščanca.

Zakaj priporočam Juliet hipoalergeno hrano z govedino?

• Zelo majhne brikete: Linija Juliet mini je bila posebej razvita za tako majhne pse. Briketi hrane so zelo majhni, kar je idealno za majhne čivave, enostavni za žvečenje in prebavo.

• Hipoalergena formula: Vsebuje 0 % piščanca in 0 % pšeničnega glutena, tako da jo lahko brez skrbi uživajo tudi občutljivi psi.

• Bogata z vitamini: Hrana je polna esencialnih vitaminov in mineralov, ki prispevajo k zdravju in dobremu počutju vaših majhnih psov.

Poleg hipoalergene hrane Juliet priporočam Twinky Tablete za Zaščito Sklepov z izvlečkom zelenih školjk. Te tablete so odlična izbira za zaščito sklepov in so lahko posebej koristne v vseh starostih! Aktiven in mlad pes, kot je Luna, lahko koristi od njih prav tako kot starejši pes, kot je Merlin. Poleg zelenih školjk vsebujejo tudi kurkumo in hudičev krempelj, ki naravno podpirajo zdravje sklepov.

Zakaj so Twinky Tablete za Zaščito Sklepov dobra izbira?

• Zaščita sklepov: Lahko učinkovito lajšajo, preprečujejo in odpravljajo bolečine v sklepih.

• Naravne sestavine: Kombinacija zelenih školjk, kurkume in hudičevega kremplja lahko pomaga ohranjati gibljivost in veselje do življenja pri Merlinu.

• Dolgoročna zaščita: Z redno uporabo lahko dolgoročno podpirate zdravje sklepov vašega ljubljenčka, kar spodbuja gibanje brez bolečin in boljšo kakovost življenja.

Upam, da bosta hrana Juliet in Twinky Tablete za Zaščito Sklepov pomagala, da svojim majhnim psom ponudite najboljše. Čakam na vaše povratne informacije, in če imate kakšna dodatna vprašanja, nas prosim kontaktirajte!

Independently verified
567 reviews