Z veseljem delim z vami nasvete strokovnjakov iz CricksyDog o preprečevanju zimskih bolezni pri psih. Tukaj je nekaj uporabnih nasvetov, ki vam bodo pomagali skrbeti za vašega štirinožnega prijatelja v tem hladnem obdobju.

 

1. Primerna Oblačila – Ravnotežje je Ključ

Pozimi je pomembno, da je vaš pes primerno oblečen, še posebej, če ima kratko dlako, je starejši ali bolan. Vendar pa ne pozabite, da je tudi preveč oblačil lahko škodljivo! Najbolje je prilagoditi oblačila zunanji temperaturi, da se izognete pregrevanju.

 

2. Prehrana je Ključna – Izberite Hipoalergeno Hrano z Jagnjetino!

Energijske potrebe psov se lahko pozimi spremenijo. Hipoalergena hrana z jagnjetino od CricksyDog je odlična izbira skozi vse leto, še posebej pozimi. Ta hrana ni samo okusna, ampak tudi izpolnjuje sezonske prehranske potrebe psov in pomaga preprečevati alergijske reakcije.

 

3. Zaščitite Tačke s Kremo za Tačke Chloé!

Med zimskimi sprehodi pazite, da tačke vašega psa niso predolgo v stiku s hladnim, zamrznjenim tlom in jih zaščitite pred soljo in kemikalijami. Naša krema za tačke Chloé je posebej razvita za zagotavljanje zaščite pred mrazom in dražilnimi snovmi.

 

4. Varna Igra na Prostem

Igranje v snegu je lahko velika zabava, vendar je pomembno, da ostane varno. Izogibajte se območjem, ki so preveč globoko pokrita s snegom, da preprečite nesreče.

 

5. Redni Veterinarski Pregledi

Pozimi je še posebej pomembno redno preverjati zdravje vašega ljubljenčka pri veterinarju. To bo pomagalo pravočasno prepoznati in zdraviti morebitne zdravstvene težave.

 

6. Zabavajte se V Notranjosti!

Ko je vreme preveč ostro za aktivnosti na prostem, ne pozabite, da so igre v notranjosti lahko prav tako vznemirljive za vašega psa. Izumite kreativne in interaktivne igre, ki bodo ohranjale fizično in mentalno stimulacijo.

 

7. Prepoznajte Simptome Zimskih Bolezni

Bodite pozorni na simptome bolezni, ki so značilni za zimski čas, kot so artritis ali prehlad. Če opazite kakršne koli zaskrbljujoče simptome, se takoj posvetujte s strokovnjakom.

 

Upam, da vam bodo ti nasveti pomagali uživati v tem čudovitem zimskem obdobju skupaj s svojim štirinožnim prijateljem. Ekipa CricksyDog je vedno posvečena zdravju in sreči psov, njihova visokokakovostna hrana pa vam bo pomagala v tej misiji. Pazite nase in skupaj uživajte v zimskih čudežih!

Mogoče bi vas zanimali tudi naslednji izdelki:

Independently verified
549 reviews