Ko se jesen počasi približuje in listje dreves spreminja barve v različne tople odtenke, se srca lastnikov psov ogrejejo ob misli, da so njihovi ljubljenčki zdravi in srečni. Vendar pa jesenska sezona lahko prinese tudi nekatere izzive za naše štirinožne prijatelje. Da bi ostali veseli in polni energije tudi v tem obdobju, je dobro, da pozornost posvetimo njihovi prehrani. Oglejmo si, katere nasvete za jesensko prehrano lahko ponudimo našim kosmatim prijateljem!

Osnove Jesenske Prehrane

1. Vitamini in minerali: Tako kot ljudem, tudi psom v tem obdobju morda potrebujejo dodatne vitamine in minerale. V tem času so pogostejše prehladi, zato je dobro izbirati izdelke, ki krepijo imunski sistem. Twinky vitamini so lahko idealna izbira, saj vsebujejo širok spekter hranil, ki podpirajo zdravje naših hišnih ljubljenčkov.

2. Povečana potreba po energiji: Jesenski sprehodi na svežem in hladnem zraku ne osvežijo le naše duše, ampak naredijo tudi naše pse bolj aktivne. Zaradi bolj aktivnega življenjskega sloga morda potrebujejo dodatne zaloge energije.

Idealni Jesenski Jedilnik za Pse

1. Sveža Zelenjava in Sadje: Buča ni le odlična dekoracija, temveč tudi odličen vir hranil za pse. Je bogata z beta-karotenom, ki pomaga krepiti imunski sistem. Nizka vsebnost kalorij je idealna tudi za pse na dieti. V jesenski jedilnik psa lahko dodamo tudi jabolka, hruške ali korenje, vendar se moramo vedno prepričati, da ne vsebujejo semen.

2. Meso: Jagnjetina ali ribe so odlični viri beljakovin, ki zagotavljajo dodatno energijo med jesenskimi sprehodi.

3. Omega-3 in Omega-6 maščobne kisline: Z nastopom hladnejšega vremena postane nega kože in dlake pomembnejša. Z dodajanjem lososovega ali lanenega olja v prehrano lahko zagotovimo, da bo dlaka naših ljubljenčkov sijoča in zdrava. Uporaba šamponov Chloé za nego dlake lahko še dodatno okrepi ta učinek, saj naredijo dlako ne le zdravo, temveč tudi dišečo!

Preprosta Rešitev: Suha Hrana CricksyDog

Če nimamo časa ali možnosti pripravljati hrane za našega psa iz svežih sestavin, je suha hrana CricksyDog odlična izbira. Ta hrana vsebuje vse, kar psi potrebujejo: vitamine, minerale, esencialne maščobne kisline in visokokakovostne beljakovine. In kar je najpomembnejše od vsega: psom je izjemno okusna!

Zaključne Misli

Jesenski čas ponuja priložnost za preživljanje več časa na svežem zraku z našimi hišnimi ljubljenčki. Pravilna prehrana in skrb zagotavljata, da ostanejo naši štirinožni prijatelji zdravi, polni energije in srečni v tem barvitem letnem času. Veselimo se jeseni in skrbimo zanje z ljubeznijo, saj so naši najboljši prijatelji!

Zdrava prehrana, ustrezna nega in veliko zabave pomagajo našim štirinožnim prijateljem uživati vsak trenutek jeseni. Zdrava prehrana in dodatna pozornost sta pomembni ne le jeseni, ampak skozi vse leto, da zagotovimo, da so naši psi srečni in uravnoteženi.

Želimo vsem psom in njihovim lastnikom veselo uživanje v jesenskih sprehodih!

Mogoče bi vas zanimali tudi naslednji izdelki:

Neodvisno preverjeno
449 ocen